Ikke kategoriseret

Tunroulade

50 g margarine
1 dl mel
Bages op

2 dl mælk
2 dl kaffefløde
Hældes i opbagningen

75g frossen spinat
1 tsk slat
½ tsk bagepulver
Blandes i sovsen

3 æggeblommer
Blandes i sovsen

3 æggehvider
Piskes stive og vendes forsigtig i sovsen.  Tag gryden af varmen inden.

Det hele hældes i en bradepande beklædt med bagepapir og bages i 20-25 min ved 200 grader.

Tages ud, og der lægges et vådt viskestykke over.

Fyld:
1 dl mayonaise
1 dl cremefraiche
2 dåser tun i vand

Røres sammen og smøres på bunden, som derefter rulles sammen til en roulade.

Dressing:
3 dl cremefraiche
½ ts sukker
salt
peber
dild eller purløg
lidt citronsaft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.